Laitemarket.fi

  Laitemarket.fi on suomalainen verkkokauppa. Laitemarketin takana on SH-Group Oy joka on turkulainen perheyritys. SH-Group Oy on perustettu 1985. Työllistämme 12 henkilöä.

  Laitemarketilla on noutopiste Turussa. Meillä on myös edulliset toimituskulut ja kattava valikoima erilaisia maksutapoja. Maksutapahtuu ennakkomaksulla verkkopankistasi tai osamaksurahoitusvaihtoehdoilla.

  Toiminta-ajatuksena meillä on tarjota kilpailukykyiseen hintaan verkkokaupastamme tuotteita nopeasti ja edullisesti. Toimitusajat vaihtelevat 2-10 arkipäivään. Ne toimitetaan turvallisesti asiakkaalle käyttäen tunnettuja toimitustapoja, pientoimituksissa Itellaa, suuremmissa kuljetuksissa Matkahuoltoa, Kaukokiitoa tai DHL -kuljetusliikettä. Tuotteillamme on omat rahtihinnat, jotka näkyvät tuotteen sivulla. Mitä enemmän tilaat kerralla sen edullisempaa rahti on.

  Asiakaspalvelu on avoinna klo 10-18.00. Asiakaspalvelumme palvelee teitä sähköpostitse, reaaliaikaisessa keskusteluikkunassa sekä puhelimitse.

  Saatte myös alueenne asentajan yhteystiedot meiltä, mikäli tarvitsette laitteellenne asennuspalvelua. Asennuspalvelu maksaa erikseen ja kustannus selviää ottamalla yhteyttä asentajaliikkeeseen.

  Laitemarket.fi on SH-Group Oy:n verkkokauppa.
  Verkkokauppaa jo vuodesta 2004.

  Y-tunnus: 1466723-6
  Itäinen Pitkäkatu 26
  20700 Turku

  Takuu- ja tukipalveluiden kohdalla olkaa ensisijaisesti yhteyttä Laitemarketin asiakaspalveluun.