• Gardena robottiruohonleikkuri SILENO city 500 voitti Reddo Design Award 2018 palkinnon

  Täydellisesti leikattu nurmikko Mattoveitsimäisen terävät tarkkuusterät leikkaavat ruohon tarkasti. SensorCut-järjestelmä varmistaa, että GARDENA SILENO city ei jätä nurmikkoon uria. Leikkuukorkeuden säätäminen onnistuu helposti ilman työka

  Senko Smart Probe II -kuitumikroskoopilla tarkistat luotettavasti kaikki kuituverkon liitokset

  Senkon uusi kuitumikroskooppi on päivitetty paremmalla PASS/FAIL-analysoinnilla, laajalla valikoimalla adaptereita ja selkeällä määräysten mukaisella mittausten raportoinnilla.

  Älykoti laajentuu pihamaalle

  Älykoti on paljon erilaisia mahdollisuuksia, joissa ei ole mielikuvituskaan rajana. Valmiita ratkaisuvaihtoehtoja on paljon. Voit etäohjata älykkäästi puutarhanhoidon, nettiyhteyden, kaiuttimet ja kameravalvonnan,saatavilla on paljon valmiita ratkai

  LED-valaistus

  Tällä hetkellä LED on nopeimmin kasvava valaistustekniikka. Ledeistä tulee koko ajan uusia innovatiivisia muunnoksia. Helpon ja luotettavan valaistuksen säädön kysyntä kasvaa koko ajan.

  Maksoitko Svealla? Kerää PINS-pisteet talteen!

  Tiesitkö että valitsemalla Svea WebPay maksuratkaisun, laskun tai erämaksun, saat ostoksistasi PINS-pisteitä?

  UPS-laitteet – Sähköä katkoitta

  Vain muutaman sekunnin mittainen sähkökatko voi aiheuttaa harmeja kodin tietotekniikalle. Pahimmassa tapauksessa sähkö- ja televerkon ylijännitteet saattavat jopa rikkoa laitteita. Akkuun perustuva suojalaite voi maksaa itsensä takaisin jo seuraaval

  Turvaa omaisuutesi GPS-paikantimella!

  Suojaa moottoripyöräsi, autosi, työkoneesi tai vaikka veneesi kompaktilla ja vesitiiviillä GPS-paikantimella.

  Miten valita lamppu?

  Lamppua hankittaessa tulee tietää monenlaista termiä ja käsitettä, sillä pelkkä wattiluku ei nykyisin pitkälle riitä.

  Ääntä suurelle yleisölle PA-laitteistolla!

  PA on lyhenne ja tulee sanoista Public Address, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa julkista äänentoistoa.

  Kauko-ohjattavat robotit liikkuvat maalla ja ilmassa

  Laitemarketin valikoimiin on nyt tullut uusia mielenkiintoisia robottileluja, joiden ällistyttävät ominaisuudet eivät jätä ketään kylmäksi!

  Sulanapitokaapelilla estät jäätymisvauriot!

  Itsesäätyvällä sulanapitokaapelilla on erittäin helppo ennaltaehkäistä putkiston jäätymisen aiheuttamat vauriot sekä suuret kustannukset.

  Hyvinvointiranneke saa liikkeelle

  Joulun hittilahja lisää käyttäjien liikkumista! Aktiivisuusranneke mittaa askeleet, liikkumasi matkat, polttamasi kalorit ja seuraa jopa yöuniasi.

  Heräämisvalolla nostat mielialaa

  Useissa tutkimuksissa on havaittu, että Philips Wake-up Light todella helpottaa heräämistä, parantaa mielialaa ja saa olon tuntumaan energisemmältä aamuisin.

  Samsung esittelee kuplivan jääkaapin

  Enää ei tarvitse raahata raskaita kivennäisvesipulloja kaupasta. Samsungin French Door -jääkaappimalliston kaapeista saa kuplivaa vettä suoraan lasiin.

  Tansun- kvartsilämmittimillä lämmität kylmätilat ja terassit

  Tansun kvartsilämmittimet tarjoavat kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitystä terassille, parvekkeille, viherpajoille, autotalleihin, työhuoneille yms.

  Pakkauspehmustetta kartonki- ja pahvijätteestä

  Käytetty pahvi hyötykäyttöön. Ekologisuus kannattaa, sillä se säästää rahaa. Tuleeko teillä viikottain tai jopa päivittäin tavaraa?

  Mikä on hotelli tv?

  Mikä on hotellitelevisio. Se on televisio, jossa voidaan tehdä esivalintoja jotka on tallennettu television muistiin. Ne sopivat ominaisuuksiensa vuoksi julkisiin tiloihin, mutta ne käyvät myös kotitelevisioiksi.

  Sähkömopot vapauttaa

  Tarjoatteko palveluita liikuntarjoitteisille ihmisille? Vieraileeko toimitiloissanne liikuntarajoitteisia henkilöitä? Ratkaisu voisi olla sähkömopo, joka on päästötön, hiljainen, ketterä, ja joka pystyy liikkumaan joka 20 km yhdellä latauksella.

  Mökille etälämpöä tekstiviestein

  Testivoittaja Panasonic HE-mallisto Laitemarket.fi Onko asunto tai vapaa-ajan asunto pitkään tyhjillään ja joskus mietityttää pitäisikö käydä siellä katsomassa.