Gardena robottiruohonleikkuri SILENO city 500 voitti Reddo Design Award 2018 palkinnon

Täydellisesti leikattu nurmikko Mattoveitsimäisen terävät tarkkuusterät leikkaavat ruohon tarkasti. SensorCut-järjestelmä varmistaa, että GARDENA SILENO city ei jätä nurmikkoon uria. Leikkuukorkeuden säätäminen onnistuu helposti ilman työka

Senko Smart Probe II -kuitumikroskoopilla tarkistat luotettavasti kaikki kuituverkon liitokset

Senkon uusi kuitumikroskooppi on päivitetty paremmalla PASS/FAIL-analysoinnilla, laajalla valikoimalla adaptereita ja selkeällä määräysten mukaisella mittausten raportoinnilla.

Älykoti laajentuu pihamaalle

Älykoti on paljon erilaisia mahdollisuuksia, joissa ei ole mielikuvituskaan rajana. Valmiita ratkaisuvaihtoehtoja on paljon. Voit etäohjata älykkäästi puutarhanhoidon, nettiyhteyden, kaiuttimet ja kameravalvonnan,saatavilla on paljon valmiita ratkai

LED-valaistus

Tällä hetkellä LED on nopeimmin kasvava valaistustekniikka. Ledeistä tulee koko ajan uusia innovatiivisia muunnoksia. Helpon ja luotettavan valaistuksen säädön kysyntä kasvaa koko ajan.

Maksoitko Svealla? Kerää PINS-pisteet talteen!

Tiesitkö että valitsemalla Svea WebPay maksuratkaisun, laskun tai erämaksun, saat ostoksistasi PINS-pisteitä?

UPS-laitteet – Sähköä katkoitta

Vain muutaman sekunnin mittainen sähkökatko voi aiheuttaa harmeja kodin tietotekniikalle. Pahimmassa tapauksessa sähkö- ja televerkon ylijännitteet saattavat jopa rikkoa laitteita. Akkuun perustuva suojalaite voi maksaa itsensä takaisin jo seuraaval

Turvaa omaisuutesi GPS-paikantimella!

Suojaa moottoripyöräsi, autosi, työkoneesi tai vaikka veneesi kompaktilla ja vesitiiviillä GPS-paikantimella.

Miten valita lamppu?

Lamppua hankittaessa tulee tietää monenlaista termiä ja käsitettä, sillä pelkkä wattiluku ei nykyisin pitkälle riitä.

Ääntä suurelle yleisölle PA-laitteistolla!

PA on lyhenne ja tulee sanoista Public Address, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa julkista äänentoistoa.

Kauko-ohjattavat robotit liikkuvat maalla ja ilmassa

Laitemarketin valikoimiin on nyt tullut uusia mielenkiintoisia robottileluja, joiden ällistyttävät ominaisuudet eivät jätä ketään kylmäksi!

Sulanapitokaapelilla estät jäätymisvauriot!

Itsesäätyvällä sulanapitokaapelilla on erittäin helppo ennaltaehkäistä putkiston jäätymisen aiheuttamat vauriot sekä suuret kustannukset.

Hyvinvointiranneke saa liikkeelle

Joulun hittilahja lisää käyttäjien liikkumista! Aktiivisuusranneke mittaa askeleet, liikkumasi matkat, polttamasi kalorit ja seuraa jopa yöuniasi.

Heräämisvalolla nostat mielialaa

Useissa tutkimuksissa on havaittu, että Philips Wake-up Light todella helpottaa heräämistä, parantaa mielialaa ja saa olon tuntumaan energisemmältä aamuisin.

Samsung esittelee kuplivan jääkaapin

Enää ei tarvitse raahata raskaita kivennäisvesipulloja kaupasta. Samsungin French Door -jääkaappimalliston kaapeista saa kuplivaa vettä suoraan lasiin.

Tansun- kvartsilämmittimillä lämmität kylmätilat ja terassit

Tansun kvartsilämmittimet tarjoavat kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitystä terassille, parvekkeille, viherpajoille, autotalleihin, työhuoneille yms.

Pakkauspehmustetta kartonki- ja pahvijätteestä

Käytetty pahvi hyötykäyttöön. Ekologisuus kannattaa, sillä se säästää rahaa. Tuleeko teillä viikottain tai jopa päivittäin tavaraa?

Mikä on hotelli tv?

Mikä on hotellitelevisio. Se on televisio, jossa voidaan tehdä esivalintoja jotka on tallennettu television muistiin. Ne sopivat ominaisuuksiensa vuoksi julkisiin tiloihin, mutta ne käyvät myös kotitelevisioiksi.

Sähkömopot vapauttaa

Tarjoatteko palveluita liikuntarjoitteisille ihmisille? Vieraileeko toimitiloissanne liikuntarajoitteisia henkilöitä? Ratkaisu voisi olla sähkömopo, joka on päästötön, hiljainen, ketterä, ja joka pystyy liikkumaan joka 20 km yhdellä latauksella.

Mökille etälämpöä tekstiviestein

Testivoittaja Panasonic HE-mallisto Laitemarket.fi Onko asunto tai vapaa-ajan asunto pitkään tyhjillään ja joskus mietityttää pitäisikö käydä siellä katsomassa.